SON DAKİKA

On Numara Haber

YAŞAM VADİSİ’NDE İSMİ YAŞAYACAK

08 Eylül 2020 | 1.113 kez görüntülendi.
YAŞAM VADİSİ’NDE İSMİ YAŞAYACAK

Çatalca Belediye Meclisi 2020 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın 1. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Pandemi süreci nedeniyle ekipler tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen meclis salonuna katılımcılar ateş ölçümleri yapılarak alınırken, maske dağıtımları da yapıldı.

Geçmiş dönem Başbakanı Binali Yıldırım ve eşine, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve Başkan Yardımcısı ile tüm hastalara acil şifalar dileyen Başkan Mesut Üner,  “dünyanın ve ülkemizin corona virüsten bir an önce kurtulmasını diliyorum” dedi.

Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Birleşimi’nin gündem maddeleri şöyle oluştu;

1-)Pazar Yerlerinin Taşınması ile ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi.

2-)İlçe Belediyelerine Yapılacak Yardım ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.

3-)İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesinde bulunan Eşekçi Deresi Parkı’nın isminin değiştirilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teklifi.

4-)1/1000 Ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı (6306 sayılı yasa kapsamındaki yapılarla ilgili) plan notu değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

5-)1/1000 Ölçekli Muratbey Mahallesi Havza Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

6-)1/1000 Ölçekli Ovayenice Mahallesi Uygulama İmar Planı değişikliğine yapılan itiraz ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.

7-)1/1000 Ölçekli Karacaköy Mahallesi Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi.

8-)1/1000 Ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.

CEM KARA’NIN ADI ÇATALCAMIZ DA YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

Gündemin 3. Maddesi olan Eşekçi Deresi Parkı’nın isminin değiştirilmesi” ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi esnasında Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ferhatpaşa Mahallesi İkizler Sokak ve Nadir Sokak arasında yer alan Eşekçi Deresi Parkı’nın adının Cem Kara Yaşam Vadisi olarak değiştirme teklifini meclise sundu.

Başkan Mesut Üner konuşmasında, “ İlçemize uzun yıllar hizmet eden benimde 2014-2019 yılları arasında beraber bu mecliste görev aldığım Belediye Başkanımız Cem Kara’yı geçtiğimiz ay kaybettik. İlçemizde Eşekçi Deresi adıyla bilinen alanda peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları yaparak orayı vatandaşlarımız için yeni bir yaşam alanı haline getireceğiz. Bu alanın isminin Cem Kara Yaşam Vadisi olması hepimizi mutlu edecektir. Cem Başkanımızın ismi Çatalcamızda ömür boyu yaşatılacaktır” ifadelerine yer verdi.

CHP Grubu adına konuşma gerçekleştiren Meclis Üyesi Hasan Esgar geçmiş dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Cem Kara’nın isminin ilçede bu alana verilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Mesut Üner’e ve tüm meclise teşekkür ettiklerini belirtti.

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2020 Eylül Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 11 Eylül Cuma Günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ