SON DAKİKA

On Numara Haber

ÇATALCA BELEDİYESİ OKULLARI SINAVA HAZIR HALE GETİRDİ

20 Haziran 2020 | 594 kez görüntülendi.
ÇATALCA BELEDİYESİ OKULLARI SINAVA HAZIR HALE GETİRDİ

Eğitime ve öğrencilere verdiği önem ve değeri her zaman belirten ve desteklerini esirgemeyen Başkan Mesut Üner, öğrenci ve öğretmenlerimizin yine yanında olarak, daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için ekiplerini seferber etti.

Orta öğretim 8’inci sınıf öğrencilerimizin 20 Haziran’da gireceği Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde okulların temizliğini yaptıran Çatalca Belediye Başkan Mesut Üner, okulların sınava hazır hale gelmesini sağladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri; Akalan Atatürk Ortaokulu, Kabakça Ortaokulu, İhsaniye Ortaokulu, Binkılıç Ortaokulu, Binkılıç İ.H.Ortaokulu, Hallaçlı Ortaokulu, Gökçeali Ortaokulu, Subaşı Ortaokulu, Özel Çevre Bilim Ortaokulu, Kestanelik Ortaokulu, Kestanelik İ.H.Ortokulu, Çanakça Ortaokulu, Çiftlikköy Ortaokulu, Ormanlı Ortaokulu, Karacaköy Ortaokulu, Yalıköy Ortaokulu, Muratbey Esin Ovacık Ortaokulu, Çakıl Ortaokulu, Ovayenice Örfi Çetinkaya Ortaokulu, Nakkaş Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker Ortaokulu, Çatalca Anadolu Erkek A.İ.H. Lisesi ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu’nun sınıflarını, masa ve sıralarını, koridorlar ve ortak kullanım alanlarını titizlikle temizleyerek dezenfekte etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ